top of page
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube

да се запознаеме

DSC01237_edited.jpg

Здраво, јас сум Антонио,

дипломиран нутриционист

За различните типови на исхрана почнав да се интересирам пред 8 години, трагајќи по одговорот на прашањето „Кој е најправилен начин на исхрана?“

 

Колку повеќе навлегував во морето информации за исхрана, сфатив дека денешната наука предност и дава на растителната исхрана. 

Љубопитноста не ме остави да застанам тука...

мојата филозофија

Image by Dana DeVolk

Која е најдобрата диета за намалување килограми?

Една искрена исповед – голем дел од животот го посветив на дилемата „Која е најдобрата диета за намалување килограми?“ Кето, палео, хроно, УН, веган, наизменично гладување... кој е точниот одговор?

И науката често го поставува истото прашање: Која е најдобрата диета за намалување килограми? И се чини ги имаме конечниот одговор...

bottom of page