top of page

+38971211191

КОНТАКТ

  • поставете прашање во врска со нашите услуги

  • закажете термин за консултација 

  • прашајте се што ве интересира за здравиот начин на исхрана без рестриктивни диети

Следете ме:

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

Оставете порака:

bottom of page