top of page
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Twitter
Salad Spoons
  • Instagram
  • TikTok
  • YouTube
  • Facebook
  • LinkedIn
ACE_3960_edited.jpg

Антонио Велковски,
магистер по нутриционизам

За различните типови на исхрана почнав да се интересирам пред 8 години, трагајќи по одговорот на прашањето „Кој е најправилен начин на исхрана?“

 

Колку повеќе навлегував во морето информации за исхрана, сфатив дека денешната наука предност и дава на растителната исхрана.

 

Љубопитноста не ме остави да застанам тука...

Lemons
консултации

Закажете термин за консултации за постепено преминување кон поздрав начин на исхрана

nsplsh_5566616149783256386873~mv2_edited
совети за исхрана

Прочитајтe што е мит, а што е научно докажано за здравата исхрана

Homemade Hummus
рецепти

Вкусни примери како здравата храна да се примени во секојдневните оброци

bottom of page