top of page
DSC03209_edited.jpg

ГОТВАЧ СО ПОСНИ РЕЦЕПТИ

вкусни и избалансирани посни рецепти

ПОСНИ РЕЦЕПТИ naslovna.png

ГОТВАЧ СО ПОСНИ РЕЦЕПТИ

Книга која не е само е-готвач, туку е резултат на искуството изградено преку комуникацијата со следбениците на социјалните мрежи на авторите Антонио Велковски и Мартина Трајаноска.

 

Најбитно е што не мора да сте премногу умешен готвач за да ги направите избрените рецепти, затоа што за голем дел од нив скоро и да не е потребно посебно готвење.

DSC02955_edited.jpg

Што содржи готвачот?

Кратки упатства за составување посни оброци

40 различни посни рецепти
поделени во 5 категории

ПОЈАДОК

РУЧЕК

ВЕЧЕРА

ДЕСЕРТИ

БОНУС РЕЦЕПТИ

     ГОТВАЧ СО ПОСНИ РЕЦЕПТИ

600 ден

750 ден

bottom of page